2011/08/09

Yes we can!

Yes we can, reilun kahden viikon reilimatka Ranskassa ja muualla on ohitse! Vähän teki mieli jäädä sinne.. Teen matkasta kaks postausta, tässä lähinnä Pariisi kuvia ja tokassa sit etelämmästä. Tuli kumottua sata väitettä, esim. siitä, ettei selviydyttäisi kahdestaan, tultaisi toimeen ranskalaisten ihmisten kanssa tai osattaisi liikkua ympäri maailmaa. Kaikki kävi tosi helposti, meillä oli älyttömän hauskaa ja mulla oli paras matkaseuralainen ikinä! Tutustuttiin huippuihmisiin ja saatiin paljon uusia kokemuksia. Lisää tulossa!

12 kommenttia:

 1. Ah ihania kuvia. Eivaa... No okei on :3 parhaimmat on toi pallerokuva mis on noit valopalloi, sit toi joku taideteos mis on toi kromikuula ja viel tuo bilekuva :D niis on fiilistä. Ja vikassa kuvassa aika jekku ilme. Ja upee biisi (Y)

  VastaaPoista
 2. Kauri hihi jee kiitän. Niiin ei nää ehkä oo kuvauksellisia kuvia kaikki, mut laitoin niitä kuitenkin. Jekku ilme ja on upee biisi, kuunneltiin Vetoa kokoajan :)

  VastaaPoista
 3. Tosi hauskalta kuulosti tuo reissu! :))

  VastaaPoista
 4. `Jaawrr : Hyvä että kuulostaa, sitä se olikin! :) Mulla oli jotain kuvia Mona Lisasta ja muista nähtävyyksistä, mutta ne ei ollut niin hienoja että olisin laittanut niitä tänne.

  Pilvi millon lähetään? :D

  VastaaPoista
 5. Silloin kun itse kävin Pariisissa, niin ihmiset eivät suostuneet puhumaan englantia, se oli aika pitkä miinus. Mulle on tärkeää jonkun tason englanninkielen taito ja ystävällisyys. Mutta kyllä reissaaminen avartaa :)

  blogini, käy tsekkaa, jos kiinnostaa: http://jenninpaiva.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. Jenni: Meillä oli vähän sama kans, Pariisissa porukka Ranskasta puhui aika huonosti enkkua, mutta kaveri puhuu vähän ranskaa. Tosin hengailtiin aika paljon muualta tulevien ihmisten kanssa joiden kanssa oli sit helppo kommunikoida. Etelässä ihmiset oli paljon ystävällisempiä ja vaikka ei osannutkaan puhua kovin hyvin niin yritti auttaa parhaansa mukaan :) Mä käyn!

  VastaaPoista
 7. mulla ois sulle täällä tämmönen pikku juttu : ) http://pilvi-p.blogspot.com/2011/08/tunnustus.html

  VastaaPoista
 8. Hihihih mumsmums ihania kuvia, ihana postaus, ihana biisi, ihana tydy! Haluan takasin :(

  VastaaPoista
 9. Inka puspuspsus ihana nainen ! Mäkin haluun. Uusiks sitten joskus :)

  VastaaPoista
 10. Teillä oli varmaan ihan sika hauskaa !:D Ihania kuvia !

  VastaaPoista
 11. Milla olihan meillä!! :) Ja kiitoksia!

  VastaaPoista