2013/03/11

Nolo postaus

Nimetön kansio
Jos miettii vuoden taaksepäin, mikä tuntuu tajuttoman lyhyeltä ajalta, niin siinä ajassa on kuitenkin tapatunut niin paljon että se mitä oli vuos sitten, tuntuu täysin eriltä verrattuna siihen mitä on nyt.
Okei, tästä tulee hölmö postaus, mutta oon ollut jo yli viikon kipeenä eikä mulla oo mitään muutakaan postattavaa.. Heh. Noh kuitenkin, mulle on jotenkin viime syksyn aikana kehittynyt kummallinen suhde ruokaan. Uutena vuotena lupasin itelleni tehdä oikeesti ruokaa ja sen jälkeen mä oon halunnut kokeilla hirmuna kaikkea uutta, syödä puhtaammin ja tehdä kaikki alusta asti itse. Jotkut kokeilut on ollut superjees, jotkut taas vähän vähemmän jees. Oon aika mukavuudenhaluinen ruoanlaittaja, joten mitä helpompi ja nopeempi, sen parempi. Salaa haaveilen jo siitä kuinka mulla olis oma perhe ja olisin sairaan freesi äiti ja tekisin hyvii pannareita aina sunnuntaiaamuisin.
Mun tulee kirjoteltua tänne blogiin tosi vähän, enkä tiedä onks se hyvä vai huono. Kommentoikaa buu, jos tää teksti oli superhuono! Kommentoikaa muuteskin, mitä haluutte täällä nähdä, vai haluutteko nähdä mitään. Aurinko paistaa, jee.

14 kommenttia:

 1. tää oli just hyvä, noubuu! kiva lukee sun juttuja kans mun mielestä :)

  VastaaPoista
 2. Just jees postaus! Olis kiva kuulla tarkemmin siitä miten oot muuttanut ruokailutapojas ja vaikka esimerkkejä sitten niistä onnistumisista ;)

  VastaaPoista
 3. Ei todellakaa buu!! :))

  VastaaPoista
 4. Kirjota enemmän, sun teksti on hyvää ja selkeetä lukea. Herkun näköstä safkaa! Pitäis itekin.

  VastaaPoista
 5. "Salaa haaveilen jo siitä kuinka mulla olis oma perhe ja olisin sairaan freesi äiti ja tekisin hyvii pannareita aina sunnuntaiaamuisin."
  Toi on mun pahin painajainen :''D luin ton Erikalle ääneen ja sen jälkeen huudettiin kurkku suoraan EEIIII!! huomaa varmaan et mun elämään en halua lapsia :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voi teitä :'DDD On lapset ehkä vähän munkin painajainen, riippuu ihan miten sen ajattelee! :D

   Poista
 6. ihania noi sun ruuat :D huhhuh .. tuli nälkä !
  http://kaunisrietasonnellinensanni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Sairaan freesi äiti. Pannareita sunnuntaiaamusin.

  Mä tiesin että sulla on joku salattu pimeä puoli. Selvis sekin nyt sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, nyt on kaikki pöydällä! :D Huh.

   Poista