2013/09/23

Yhteiskuntaoksennus

Hiljattain päivitetty4En arvannutkaan kuinka kohtalokkaaks tää lukeminen voisikaan koitua. Hyi elämä. Mitä meitä ohjataan pitämään normaalina tilana niinkuin ei olis vaihtoehtoja. Sydämettömyys ja sillä menestyminen, kuviteltu ainainen niukkuus ja riittämättömyys, kilpailu, kulutus, raha ja sen olemassaolon olemattomuus.. Siihen luottaminen.. Tietämättömyys.
Kuka täällä oikein pyörittää ja ketä, me taloutta, raha taloutta vai raha meitä! Tosi rumaa.Yök! Syökää liikaa ranskiksia ja miettikää kuinka joku kuolee niissä olevan energian puutteen takia. Moikku.
(Olis hirmuna mageita biisejä jaettavaksi, mutta ne saattais rikkoa tän yber aggressiivisuuden ja siten mun postauksen uskottavuuden, jos sitä ikinä sattui olemaankaan)

5 kommenttia:

 1. jepaa! totta turiset. sori en osaa parempaa kommenttia nyt muotoilla tässä kuumeiluväsymykysessä : D noita juttuja olis hyvä kaikkien joskus miettii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Ei haittaa, kiva vaan että joku on samaa mieltä tai edes viittii laittaa kommenttia!! Olis kyllä, tai ottaa selvää jollain tapaa kun ei miettimällä välttämättä selviä :o Mäkin katoin jotan kummia dokkareita internetin syövereistä jotka sit auttoi käsittämään :p

   Poista
  2. Jeps! :) No niimpä! Aaa hei viittitkö jonku linkkaa rupes kiinnostamaan? :o Jos kerkeisin joskus jopa kattoa! :D

   Poista